Wall House II

Winner of the 2020 Habitus House of the Year award, Wall House II in North Adelaide was designed by Nathan Etherington Architecture and built by Lucent Constructions.

Heather Rd

Set deep amongst a gum tree forest, this three storey large extension features a dramatic curved roof. The exterior is wrapped in Standing Seam architectural panel system with stone walls.

 

Lucent Art House

Designed to provide year round comfort in South Australia's extreme seasons, the buildings feature double glazed air locked windows and doors, hydronic under floor heating with careful orientation, window placement and thermal mass for absolute comfort.

Aldgate House 1

Stone cottage refurbished, extended and transformed into large light filled architecturally designed modern extension.

Aldgate House 2

Two storey simple, elegant and energy efficient custom home featuring a textured mix of materials including silver top ash and internal rammed earth walls.

Mt George House

Built to take in the views, with sheltered courtyards, featured stone, recycled interior brick walls, polished concrete floor and concrete bench top crafted on site.

Bridgewater House

Thermally efficient home featuring rammed earth walls internally, SIPS (Structurally Insulated Panels), hydronic under floor heating and polished concrete floors.

Eden Hills

Second storey addition, designed to aesthetically integrate with the existing structure in a manner that’s relevant to the early sixties period of the initial build. The concept was required to visually and functionally join the two structures together as one cohesive home.

Strathalbyn House 2

An elegant and energy efficient home, which has a small footprint with no compromise on comfort.

Stirling House 1

Dynamic and challenging architectural structure with five levels, a central atrium and large floor-to-ceiling windows. 

Littlehampton House

Bright, warm and highly energy efficient family home in Adelaide Hills.

Glen Osmond - In Construction

An almost complete re build, this modern house is set on a cliff over looking the city.
Built to step down the hill with large windows to take in the view
Inside outside living with decks and pool